Projecten

Bekijk wat video's van mij

HetIsStan

Living the good life

Living the good life is een video waarbij ik laat zien hoe ik over de jaren heen veranderd bent. Ik vertel ook wat ik in de jaren 2002 t/m 2018 allemaal gedaan heb.

Video bekijken

HetIsStan

Centerparcs met de Squad

In 2018 ben ik voor de eerste keer met vrienden van mij op vakantie geweest. Ik heb dit uiteraard gefilmd en dit geedit. Het uitresultaat is zeker het kijken waard.

Video bekijken

HetIsStan

Gezakt prank op moeder

Ik stond super goed voor school en wist 100% zeker dat ik ging slagen. Daarom heb ik een vriend laten bellen naar mijn huis en net gedaan alsof dat school was. Eigenlijk ging ik naar de bloemenwinkel en heb ik een bosje bloemen gehaald.

Video bekijken

HetIsStan

Welkom 2019!!

Deze video heb ik gemaakt als eerste video in 2019. 2018 was een leerzaam maar vooral een leuk jaar, dus heb ik alle dingen die ik heb gedaan in 2018 op een rijtje gezet.

Video bekijken

HetIsStan

Living my life

Living my life is een video die ik heb gemaakt aan het einde van 2018. In deze video vertel ik wie ik ben en wat ik doe in mijn vrijetijd.

Video bekijken

HetIsStan

Utrecht met de girls

Deze video is een deel 2 op de video "Utrecht met de boys". Ik ben hier een dag naar Utrecht geweest met school vrienden van mij.

Video bekijken